QUI SOM?

Arts Gràfiques Rabassa fou fundada per Artur Rabassa Barbenys l’any 1910, dirigida per Artur Rabassa Pujol des de 1940 i, després, per Artur Rabassa Tomàs. En l’actualitat, aquest darrer comparteix la direcció de l’empresa amb la seva filla Maite Rabassa Figueras i el seu marit, Jordi Batet Oltra, que esdevenen la quarta generació d’una família lliurada a un ofici tan apassionant i exigent com és el d’impressor.

Ubicat a la ciutat de Reus, pel nostre taller han passat idees artístiques, literàries i polítiques de reusencs i d’habitants de les comarques properes. El creixement de l’empresa i les ganes de continuar endavant deixaren petit el nostre taller, situat al centre de Reus, i el traslladàrem, l’any 2008, a unes noves instal·lacions, una nau de 1.300 m2, un nou espai, modernitzat a nivell tecnològic, estructural i funcional, que ens permet d’afrontar els reptes de les noves tecnologies i estar preparats per a les necessitats actuals del mercat.

Quant a productes, tot tipus d’impresos ha estat present, des de la creació de l’empresa, en les tasques diàries de la nostra impremta, i, gràcies al suport tècnic i humà del nostre equip de professionals, volem continuar oferint als nostres clients una garantia de qualitat. L’art d’imprimir és una gran responsabilitat i, a la vegada, un repte apassionant. En el futur, continuarem treballant amb la mateixa il·lusió i esforç diari amb què ho hem fet durant aquests primers 100 anys de la nostra història.